December 20-án lesz a Szekler együttes Karácsonyi Adománykoncertje

Vegyen részt Ön is december 20-án, 19 órai kezdettel a sepsiszentgyörgyi Szakszervezetek Művelődési Házában a Szekler együttes előadásán, ahol a székely nép történelmét hallhatja dalokban.

A nagyszabású rendezvényen a Székelyek Útja című albumjuk lesz hallható amely dalai időrendi sorrendben követik egymást kiindulva a székely nép eredetétől, a székelyek letelepedésén át, kiemelvén a székely történelem fontosabb eseményeit.

Az együttes korosztálytól függetlenül, minden Székelyföldön élő, vagy a világ bármely részére elszármazott székelyeket, valamint azokat akik szívügyükként kezelik a székely nemzet kultúráját célközönségnek tekint és szeretettel vár a rendezvényre. Töltsön egy kellemes estét a Szekler együttessel!

10 lej értékű adományszelvények vásárolhatóak a Székely Nemzeti Múzeum támogatásáért szervezett Karácsonyi Adománykoncertre a Turulmadár Ifjúsági Irodában és az iskolákban kijelölt személyeknél, valamint foglalhatóak az együttesnél a 0729 026 396 (Vodafon) vagy 0743 465 369 (Orange) telefonszámon.