Idén is várja Erdély legjobb, fiatal zenészeit a HDT

Együttesed van és bemutatkoznál vele a nagyközönség előtt? Ismersz valakit, akit érdekelhet fellépési lehetőség? Idén is várjuk a Diákegyüttesek Találkozójára azon zenekarok jelentkezését, akik szeretnének bemutatkozni zenei alkotásaikkal.

HDT2
A rendezvény célja, hogy fiatal, tehetséges zenészeket mutasson be a közönségnek és segítse az együtteseket a zenei pályán való elindulásban. A tehetségkutató nagyszínpadi döntőjét előselejtező előzi meg: április 6-8. periódusban. A döntőre Sepsiszentgyörgyön kerül sor.

Mivel a verseny az élő zenéről szól, az előselejtezőn kiválasztott résztvevők professzionális körülmények között mutathatják be zenei tudásukat egy nagy méretű színpadon, profi hang- és fénytechnika mellett.

A Diákegyüttesek Találkozójának fődíja idén egy zeneszám rögzítése stúdió körülmények között. A további díjak között fellépési lehetőségek szerepelnek különböző erdélyi és külföldi fesztiválokon, rendezvényeken.

Jelentkezési határidő: 2017. március 28., 23 óra 59 perc

A jelentkezés feltételei: a Zenekar tagjainak legalább fele diák és/vagy egyetemista, élő zenét játszanak, a koncert repertoárban szereplő dalok közül legalább egy saját számmal kell rendelkezni. Az érdeklődő zenekarok egy űrlap kitöltésével jelentkezhetnek (letölthető ITT), amelyet az emihirek@yahoo.com email címre kell elküldeni.

Kapcsolat:
Lőrincz Orsolya – 0770 310 218

Szervező:

Erdélyi Magyar Ifjak Háromszék