Íródeák

Irodalmi pályázati felhívás magyar ajkú fiatalok részére

A pályázatra nevezni bármilyen műfajban lehet, fontos, hogy a pályázó csakis és kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező művel jelentkezzen. A helyesírás fontos, a csúnya, trágár szavak és kifejezések elkerülendők.

A pályázat célja a kiemelkedő tehetségek felkarolása és támogatása az önkifejezésre, az irodalmi téren való megnyilvánulásra.

Az alkotásokat Word dokumentum formájában várjuk, egy A4-es oldalban, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, normál sablon használatával, a kezdiemi@yahoo.com e-mail címre, március 15.-éig, éjfélig. Az iromány hozzácsatolandó az e-mail-hez, amelyben a következőket kérjük feltűntetni: az alkotás címét, műfaját, az alkotója nevét, életkorát, elérhetőségeit, címét és telefonszámát. Az adatokat bizalmasan kezeljük, másik fél számára nem adjuk át.

A műveket szakmai zsűri segítségével és hozzájárulásával értékeljük, a kiemelkedő alkotások a kézdivásárhelyi Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) által összeállított kiadványban jelennek meg. Valamint az első három helyezést elért iromány gazdája jutalomban részesül. A díjátadóra március 22.-én, pénteken kerül sor a Vigadó Művelődési Ház kiállítótermében.

Ha bármilyen kérdés fogalmazódna meg benned a fent említettekkel kapcsolatban, érdeklődni lehet a 0766-102454-es telefonszámon, a kézdivásárhelyi EMI Facebook-oldalán: www.facebook.com/emi.kezdivasarhelyi?fref=ts, vagy a megadott e-mail címen .

Sok szerencsét kívánunk minden kedves pályázónak!

 A kézdivásárhelyi EMI csapata