Itt az idő!

1459099_470517479732620_376069490_nElérkezett az ideje a III. Városi Gólyabálnak. Várunk minden érdeklődőt, szurkolót, gólyát, tanárt 19 órára a Tamási Áron Színházba.

Összesen hat gólyapár jutott be a vetélkedőre. Közülük kerül ki a város gólya királya és királynője. A szervezők mintegy három hónapja erre az eseményre készülnek. Számtalan próbán vagyunk túl közösen a gólyákkal és a műsorba rengeteg újdonság épült be. Már a beharangozó is páratlanra sikerült, amelynek első akkordjait a különböző iskolák videoklipjei szólaltatták meg. Ezt követte az EMIHIREK hírcsatornába csomagolt népszerűsítő videó. Merem kijelenteni, hogy ilyen még nem volt!

Gyere és szurkolj kedvenceidnek a következő színekben:

Berde Áron – Kék
Plugor Sándor – Fehér
Mikes Kelemen – Sárga
Székely Mikó – Piros
Református Kollégium – Zöld
Puskás Tivadar – Fekete

A szervezők részéről a kérés felétek annyi, hogy civilizáltan biztassátok társaitokat és kövessétek az utasításokat. 18 óra 40 perctől engedjük fel a közönséget a színházba, ahol minden szurkolótábornak kijelölt ülőhelye lesz. A belépés gólyáknak ellenőrzővel ingyenes, másoknak pedig 5 lejbe kerül. A gólyabál után utó bulit szervezünk a Godó Cafeba, ahol két együttes is fellép majd este 10 órai kezdettel. Az 5 lejes belépő a gólyabálra biztosítja a belépést az utó bulira is. Aki nem vesz részt a gólyabálon, csak a bulin, annak úgyszintén 5 lejbe kerül a beugró.

Jó szórakozást kívánunk!