Kétnyelvű kaputáblát Málnásfürdőnek!

Március elejétől a Málnásfürdői EMI kétnyelvű kaputáblákkal ajándékozta meg a falubelieket. Az egyesület fiataljai csoportokba szerveződve látogatták meg a helyieket, és ingyenes PARKOLNI TILOS illetve HARAPÓS KUTYA táblákat ajándékoztak számukra.
A helyiek lelkesen fogadták a kezdeményezést, némelyek meglepetten álltak az: INGYEN VAN! kijelentés előtt. -Létezik még manapság bármi is a világon ami ingyen lenne?….szerencsére igen. Vannak még emberek, kik fontosnak tartják, hogy a magyar nyelvet széles körben, a mindennapi életben is állandóan és bátran használjuk. Akiknek céljai közé semmiként nem az anyagi haszon, hanem annál is inkább tetteiknek pozitív eredménye, és közösségük szürke  mindennapjainak színesebbé varázslása tartozik. ,,Fontosnak tartjuk, hogy a különböző rendezvényeink, mint pl. bálok, Filmestek mellett kézzel fogható lenyomatot is hagyjunk magunk után, ezzel is utat mutatva azon generációnak, aki majd a mi példánkból tanulva a tenni akarás vágyával továbbviszi és életben tartja kezdeményezéseinket, hagyományainkat.’’– foglalta össze röviden András Áron, a helyi szervezet elnöke.
A táblák szétosztása után többen is jelentkeztek, hogy habár nekük eddig nem volt de igényelni szeretnének egyikből-másikból….végül is miért ne? A kisfalu utcáin sétálva mára több helyen is találkozni a kifüggesztett táblákkal, melynek alján az EMI logója büszkélkedik….