Landolj Velünk Kézdin! -Kézdiszéki Ifjúsági Napok- október 4-6 között

A Kézdiszékért Egyesület és a kézdivásárhelyi EMI (Erdélyi Magyar Ifjak) az előttünk álló hétvégén megmozgatják a fiatalokat, ugyanis Landolj velünk Kézdin címszó alatt Kézdiszéki Ifjúsági Napokat szerveznek.
A programról röviden:
A csapatok pénteken 18 órakor érkeznek Kézdivásárhelyre, összesen 6 csapat jelentkezett, minden csapat 3 fiúból és 3 lányból áll.
Pénteken regisztrálnak, elfoglalják a szállásukat és bemutatkoznak a csapatok (csapathimnusz, kabala, zászló, egyenpóló). A társaság péntek este táncházban, majd Miklós Gyuri gitárestjén folytatja az összerázódást.
Szombaton Heten, mint a gonoszok jelige alatt kell teljesítsék a kiszabott feladványokat városismertető feladatok, székely beugró, kincskeresés, stb. Este 20 órától a Phase diákegyüttes, majd 21.30-tól Ferenczi György és barátai koncertjén pihenhetik ki fáradalmaikat a csapatok és nemcsak.
Vasárnap délelőtt eszperente versírás, gyűjtögetés és lótifuti is szerepel a programban, 12-kor az aradi vértanúk emlékére koszorúzás, majd  eredményhirdetés és hazautazás.
Az összejövetelt a Bethlen Gábor Alap támogatja. A koncertek nyilvánosak, amelyeknek a Jazz Cafe ad otthont.