Műsorvezető kerestetik ifjúsági rádióműsorba

mandulaplakatjavÉrdekelnek az ifjúsági témák, és szeretsz róluk beszélgetni? Mindenről van véleményed, és megosztanád másokkal is? Esetleg szeretnél bemondóként részt venni egy ifjúsági rádióműsorban? Most mindezt akár meg is teheted, hiszen a Mandula Ifjúsági Rádióműsor új műsorvezetőket keres.

A válogató során minden jelentkezőt behívunk majd egy rövid beszélgetésre, ahol kérdések mellett különböző feladatokat is meg kell majd oldjanak minél kreatívabb módon. Teljesítményüket egy zsűri fogja pontozni, ezáltal választjuk ki a legmegfelelőbb jelölteket. Ezen kívül minden pályázónak el kell készítenie egy 8-10 perces műsortervet, melyet nyomtatott formátumban a válogatón átadja a zsűrinek, ez szintén pontozásra kerül.
Leginkább azoknak a fiataloknak a jelentkezését várjuk, akik kreatívak, jó beszédkészséggel rendelkeznek és otthonosan mozognak az ifjúsági és kultúrális témák terén. Pályázni lehet a jelentkezési ív (ITT letölthető) kitöltésével, amelyet a santayvette@yahoo.com vagy a kadarbernadett97@gmail.com e-mail címekre lehet elküldeni.

 

 

Nevezési határidő: 2016. március 27.

Előselejtező időpontja: 2016. március 29.
Helyszín: Sepsiszentgyörgy, Lábasház 8-as terme

Programfelelősök: Kádár Bernadett – 0752 379 572
Sánta Yvette – 0725 915 112