Indul a 13. Barangoló városismereti vetélkedő

Tisztelt pedagógusok és diákok!

A Reformátorok Egyesület, az Erdélyi Magyar Ifjak és a Gödri Ferenc Iskola 13. alkalommal is megszervezi a Barangoló városismereti vetélkedőt. Ha érdekel szülővárosod múltja és jelene, ha érdekelnek olyan dolgok környezetedben, melyeket az iskola padjaiban nem tudhatsz meg, itt van egy alkalom értelmesen tölteni a szabadidőt és társaiddal alkotni. Játszva, barátaiddal megismerheted a városodat.

A benevezéshez szükséges csapat legtöbb négy iskolásból és egy felnőttből áll. Te is csapatot alkothatsz a következőképpen:

Egy (sorszám nélküli) lapra nagy nyomtatott betűkkel fel kell tüntetni:

– a csapat jeligéjét (egy szóból alkotott nevet),
– a csapattagok neveit (családnév és keresztnevek),
– az osztályt (megnevezni minden csapattag után),
– az iskola nevét, valamint a segítő felnőtt tag nevét.

Egy A4-es lap negyedére vagy esetenként felére kell írni a többi választ és a feladat sorszáma szerinti számozással ellátva kell a borítékba tenni. A feleletek leírása kizárólag a tanulók feladata!
Tennivalód, hogy a válaszokat egy zárt borítékba tegyed és bevigyed a Gödri Ferenc Iskolába vagy az EMI irodába: Lábas Ház, I. emelet, 8-as terem.

A leadási határidő: 2012. május 8.

Az értékelésről és a díjazásról idejében értesítünk.

Minden kérdés pontértéke megtalálható a feladatok után. A helyesírási hibákat tartalmazó feleleteket nem értékeljük!
Érdeklődni vagy a következő versennyel kapcsolatban javaslatot a következő címre lehet küldeni: Nemes Emil tanító – Gödri Ferenc Iskola Telefon: 0367 407421

A versenylap innen letölthető:

Elemistaknak

Gimnazistaknak

Liceumistaknak