Jó hangulat és csapatépítés a toborzótáborban

Március 11-13 között került megszervezésre  az EMI toborzótábora.
A szervező csapat idén legfőbb céljául azt tűzte ki, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtson a résztvevőknek, mindamellett, hogy a szakmai tapasztalat szerzésének lehetőségét is biztosítsa, illetve a kultúránk és hagyományaink is teret nyerhessenek a hétvége során.
A pénteki napon az ismerkedésé volt a főszerep. Elsőnek a résztvevők mutatkotak be, majd ezt követte az EMI érték- és működési rendszerének, célkitűzéseinek ismertetése. A legnagyobb sikernek a szabadban megrendezett elemlámpás számháború örvendett, majd csapatépítő játékok segítették, illetve készítették elő a következő nap legfontosabb mozzanatát, amikor is műhelymunka zajlott a Benedek-mezei táborhelyen.

Szombat délelőtt a rendezvényszervezést, eseményterv elkészítését tanulhatták meg a résztvevők  A sok befektett energia nem maradt jutalom nélkül, ugyanis egy kiadós és finom ebéddel lettek meglepve a résztvevők. Ezt követte a kézműves délután, melynek legfontosabb tevékenysége a kokárdakészítés volt. Ez azért is volt hasznos, mert mindenki elkészíthette azt a kokárdát, amit a nemzeti ünnepünk alkalmával viselni akar. A szombat este hangulatát Nagy Gábor tanár úr teremtette meg a borokról szóló előadásával, amit színesített jó székely humora. A résztvevők tetszését az is bizonyította, hogy az előadás végére mindenki dalba kezdett, készülve  a Március 15-i ünnepségre. Az estét a fergeteges karaoke zárta.

Vasárnap a sport kellett volna képezze a délelőtti programot, de mivel ránk köszöntött a tavasz, nem feleltek meg az időjárási körülmények, azonban mindekinek mosolyt varázsolt a napsütés az arcára, így ezzel a tavaszi hangulattal hagytuk magunk után Benedek-mezei táborhelyet.

Kertész Brigitta[nggallery id=117]

.

További képek:

https://picasaweb.google.com/fricci10/EMIToborzotabor#

.