Túljelentkezés az Ösvény III képzésen

Hamarosan startol az EMI által szervezett Pályázatírásra, valamint honlap tervezésére vonatkozó képzés Sepsiszentgyörgyön, amelynek a Park vendéglő Di Stefano terme ad helyet.
A rendezvény iránt nagy az érdeklődés, már a jelentkezési határidő előtt egy nappal meghaladtuk a tervezett keretlétszámot, azonban a szervezőcsapat úgy döntött, hogy nem utasítja vissza a szerdán beérkezett kéréseket. Lehetőséget szeretnénk adni mindenkinek, hogy magához vehesse a képzés által nyújtott információkat még ha ez a költségek növelésével is jár.
A képzésen 15 ifjúsági szervezet képviselteti magát, többek között a Turulmadár Ifjúsági Iroda, a Brassói Református Ifjúság, a Maksai Ifjúsági Csapat, a Hétfalusi Magyar Ifjúsági Klub, a “Pro Ozsdola” Interetnikus Egyesület, a Baróti Szabó Dávid Diáktanács, a Márton Áron Gimnáziun Diáktanácsa, az Erdélyi Baranta Szövetség és a Zöld Nap Egyesület.
A közel 50 résztvevő 16 különböző helységből fog érkezni, ezúttal az Ösvény a fontosabb környékbeli városok mellett olyan helyekre is elér mint: Szörcse, Maksa, Szentkatolna, Négyfalu, Mikóújfalu, Zabola, Árkos, Mezőpanit vagy Nyujtód.
A hétvége végleges programja letölthető INNEN: Osveny3 program vegleges